Home Svatby


Svatba je pro každého jednou z nejkrásnějších událostí v životě, a proto i výběr místa jejího konání bývá klíčovým rozhodnutím. Prostředí Podstránského mlýna je ideálním místem, nacházíme se na samotě, navíc daný termín je rezervován vždy pouze pro jedinou svatbu, tudíž nebudete nikým rušeni a my Vám garantujeme naprosté soukromí. K dispozici je stylová stodola s barem a prostorem k posezení i k tanci, dále venkovní terasa s posezením a možností grilování a uzení. Nejen ti nejmenší jistě uvítají rozlehlou zahradu s trampolínou, pískovištěm, skluzavkou a houpačkami nebo naši malou vesnickou „zoo“.

 

Ke každé svatbě přistupujeme individuálně a naším cílem je co nejlépe realizovat představy našich zákazníků, s nimiž jsme až do konání svatby v kontaktu a snažíme se společně doladit vše do posledního detailu.

 

Nabízíme Vám možnost obřadu na zahradě pod širým nebem nebo také v našem zahradním altánku, po kterém následuje klasická svatební hostina a dále pak bohatý raut s grilem. Také se můžete oddat na jiném místě a k nám přijet až na hostinu.

 

Rádi pro Vás zajistíme kompletní gastronomické, ubytovací i doprovodné služby na základě Vašich požadavků (od výzdoby místa oddání i svatební tabule ve Vámi zvoleném odstínu, včetně výzdoby květinové, přes rozmístění svatebních jmenovek nebo také menu kartiček na stoly, až po zajištění živého hudebního doprovodu dle aktuální nabídky).

 
Zalozeno na Joomla Vytvorilo IndiGO group s.r.o.                  L/A

hostujeme u BEST-HOSTING.cz